interieurstudio dess Kirstins

dess Kirstins betekent in het Zweeds door Kirstin. De letters “dess” staan tevens voor Design En Styling Support. “Woonachtig in Amsterdam (Zuidas), roots in Twente, werkzaam in heel Nederland. Met de Twentse nuchterheid sta ik prima mijn mannetje in de Randstad, maar pas mij ook eenvoudig aan naar andere windstreken (nationaal, maar ook internationaal). Mijn lijfspreuk: goed luisteren, rondkijken, tussen de regels door ‘voelen’ en dan pas starten met ontwerpen. Gooi daar creativiteit, positieviteit, loyaliteit en probleemoplossend vermogen overheen, dan heb je dess Kirstins.”

wat kan ik voor je betekenen?

 • Interieuradvies
  Advies voor het interieur, in de breedste zin van het woord. Soms voor een ruimte, soms voor meerdere. Welke vraag dan ook, welke ruimte dan ook, voor alles kan een advies worden gegeven.
  De uitwerking c.q. oplevering is in de vorm een interieuradviesplan. Hiermee kan men zelf aan de slag, maar uiteraard kan interieurstudio dess Kirstins ook support en coördinatie geven bij het vervolg en uitvoering.
 • Interieurontwerp en –concept
  De specialisaties van dess Kirstins zijn interieurontwerp en -concept. Van complete binnenhuisprojecten, openbare ruimtes, kantoorpanden, hospitality, tot de aankleding van ruimtes in de breedste zin van het woord.
  Alles afgestemd op jouw persoonlijke wensen en op de identiteit van jou als persoon of op de identiteit van je bedrijf. Bij die laatste ook kijkend naar jouw doelgroep. Welke soort klanten ontvang jij en waar voelen jouw klanten zich ‘thuis’?
  De ontwerpen worden gepresenteerd met moodboards, 2D-plattegronden, materiaal-/kleurcollages, meubelcollages, verlichtingsplan en/of 3D-visualisaties.
 • Styling- en kleurconsult
  Interieurstudio dess Kirstins wordt regelmatig ingeschakeld als kleurconsulent. Kleur heeft een ruimtebepalende werking in ruimtes en daarnaast een filosofisch en de psychologisch effect. Wanneer kleuren(combinaties) op een goede wijze zijn toegepast, krijg je de gewenste beleving en kunnen interieurs ontworpen worden waar je je prettig in voelt. Uiteraard altijd de functie van de ruimte als uitgangspunt.
  Daarnaast kan interieurstudio dess Kirstins ook helpen met de styling; stijlbepalen, meubelvoorstel, accessoires, etc. Kortom in de breedste zin van het woord: van accessoires tot volledige (af)styling. Uiteindelijk kan de klant zelf gaan shoppen, maar ook daarbij kan ondersteuning geleverd worden.
 • From identity to interior
  Een verbouwing, nieuwbouw, moderniseren van je huidige interieur of een maatwerkontwerp van een nieuwe keuken? Interieurstudio dess Kirstins kan je bij al deze vraagstukken helpen. Uniek, op maat en passend bij alle specifieke wensen en eisen van jou als klant.
 • Samenwerking
  Interieurstudio dess Kirstins werkt samen met architecten, aannemers- en interieurbouwbedrijven, vastgoedontwikkelaars en/of projectinrichters. Tevens maakt zij onderdeel uit van het samenwerkingsverband c.q. platform TopInterieurOntwerpers