Wie isdess Kirstins?

“Als kind had ik al een grote passie voor interieur en kleur, volgens mijn moeder was ik urenlang bezig met het ‘stylen’ van mijn slaapkamer. Na jaren werkzaam te zijn geweest in coördinerende en leidinggevende functies heb ik besloten om het roer om te gooien en iets met deze passie te gaan doen.
In 2009 heb ik, na het volgen van diverse opleidingen, trainingen en cursussen, de sprong durven maken. De start van dess Kirstins, wat in het Zweeds door Kirstin betekent, was een droom die uitkwam. De letters “dess” staan tevens voor Design En Styling Support. En daarmee viel alles op zijn plek; mijn eigen interieurstudio in Hof van Twente. Inmiddels ben ik ook gevestigd in Amsterdam, wat betekent dat dess Kirstins in beide regio’s werkzaam is” – Kirstin Reinink

Specialisaties

De specialisaties van dess Kirstins zijn interieurontwerp en -concept. Alles afgestemd op jouw persoonlijke wensen en op de identiteit van je bedrijf. Van hospitality, openbare ruimtes, kantoorpanden, complete binnenhuisprojecten, tot de aankleding van ruimtes in de breedste zin van het woord. De ontwerpen worden gepresenteerd met moodboards, 2D-plattegronden, 3D-visualisaties en/of interieuradviesplannen.
Daarnaast wordt dess Kirstins regelmatig ingeschakeld als kleurconsulent. Zij gelooft in de ruimtebepalende werking, de filosofie en de psychologie van kleur in ruimtes. Wanneer kleuren(combinaties) op een goede wijze zijn toegepast, krijg je de gewenste beleving en kun je interieurs ontwerpen waar mensen zich prettig in voelen. Altijd de functie van de ruimte als uitgangspunt: heeft het een genezende werking of moet het rustgevend zijn? Of misschien wil je wel een kleur met een activerende, creatieve of productieve werking.

Listen, look,feel & design

Out of the box of binnen de vertrouwde kaders. Met een krachtig inlevingsvermogen maakt interieurstudio dess Kirstins jouw wensen werkelijkheid.
Voordat de vertaalslag naar een duurzaam interieur gemaakt kan worden, creëert zij eerst een duidelijk beeld van de identiteit van een bedrijf of de persoonlijkheid van de bewoners. Dit gebeurt door te kijken, te luisteren, te voelen en tussen de regels door te lezen. Pas als het verhaal compleet is, begint dess Kirstins aan het design.

Let's get social

“Graag houd ik jullie op de hoogte van de laatste updates en nieuwtjes via social media kanalen. Alle feeds worden verzameld in updates. Dus wil jij weten waar ik als interieurontwerper dagelijks mee bezig ben, waar ik mijn inspiratie vandaan haal, leuke tips & trics of met welke nieuwe projecten ik bezig ben?
Volg mij dan!