Kantoorpand in huiselijke sfeer

Een mooi project welke begon met twee belangrijke vragen. Wordt er het gevoel van een huiskamer met kantoorruimtes gecreëerd? Of gaat het een werk- en vergaderruimte met huiselijke sfeer worden? Wanneer je in dit monumentale pand van Vera Welker Makelaars binnenkomt, heb je het gevoel dat je je in een woonhuis begeeft.
Met moderne toevoegingen als kleur, materialen en “knipogen”, maar met respect voor alle originele details van het gebouw, is dit een zeer bijzonder ontwerp geworden.

bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp voor jong, trendy, gezellig en stoer IT-bedrijf

Voor dit project kreeg dess Kirstins geheel “carte blanche”. Na ruim 10 jaar was Nubix (IT, WEB en CRM) uit haar jasje gegroeid en werd het tijd voor een groter pand. Met 3 eigenaren, 3 meningen, 3 verschillende ideeën, was het een uitdaging hiervoor 1 concept te bedenken.
Door de gehele vrijheid in het ontwerpproces is het uiteindelijk een geslaagd eindresultaat geworden.
Naar alle tevredenheid van zowel directie als de werknemers.

bekijk dit project

interieurontwerp

Read more

de mogelijkhedenvan 3D visualisatie

Een verbouwing, de aankoop van nieuwbouw, de verkoop van gedateerd vastgoed. Het kan best lastig zijn om de potenties van een pand te (laten) zien. 3D visualisaties kunnen dan de perfecte uitkomst bieden; deze tonen namelijk alle mogelijkheden van een interieur.
dess Kirstins inventariseert jouw wensen en eisen, en achterhaalt daarmee jouw identiteit. Op basis van deze input wordt er een moodboard gemaakt. Pas wanneer jij tevreden bent wordt er een interieurontwerp gerealiseerd. Dit ontwerp wordt vervolgens omgezet in fotorealistische 3D visualisaties.

bekijk dit project

Read more

Juiste kleuren en materialen zorgen voor een ziel in je huis

Het was een groot cadeau aan dit mooie project mee te mogen werken. Het uitkiezen van de juiste kleuren en materialen is een secuur werkje. Alles moet kloppen, want bij verkeerde combinaties komt er geen eenheid. Door te spelen met alles kunt je zaken versterken of accentueren, maar ook afzwakken of camoufleren.
Het eindresultaat is erg mooi geworden; het huis ademt sfeer en heeft een ziel gekregen.

bekijk dit project

interieurontwerp kleuradvies

Read more

Thuis in welkome hotelsfeer

De bijzondere opdracht van dit project was het creëren van een gezellig en comfortabel (t)huis. Een plek waar je je welkom voelt, maar tegelijkertijd ook de luxe van een hotel biedt. Door het bestaande meubilair aan te vullen met nieuwe en verfrissende meubelstukken, sfeervolle verlichting en passende accessoires, heeft dess Kirstins een intieme huis- en hotelsfeer neer weten te zetten. “Wij voelen ons weer meer dan welkom in onze nieuwe ingerichte omgeving, Kirstin heeft een comfortabele en sfeervolle inrichting gecreëerd die helemaal aansluit bij onze wensen”, aldus de opdrachtgevers.
Fotografie: Karin Stoltenborg van Compleet Karin

bekijk dit project

Read more

Monuta Uitvaartzorg

De vraag vanuit Monuta Uitvaartzorg was het creëren van een concept voor een geheel nieuw interieur, welke uitgerold kon worden in alle vestigingen. Het volgende stond hierbij centraal: “Een intieme en gemoedelijke sfeer creëren waarin tegelijkertijd de professionele service kan worden geboden om iedere uitvaart nauw aan te laten sluiten bij de persoonlijke wensen van de families en vrienden”. In antwoord op dit vraagstuk heeft dess Kirstins een blauwdruk ontworpen. Deze blauwdruk is onder andere toegepast op het prachtige oude koetshuis Nijenheim in Zeist. Het gehele interieur is onder handen genomen, waaronder de aula en de 24-uurkamers. Bovendien is er een Grand Café gerealiseerd. Deze intieme en gemoedelijke ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt.

Bekijk dit project

Read more

Punto Pasta Enschede

Dit project is een voorbeeld van een metamorfose op maat, en dat hoeft niet altijd ingrijpend te zijn. Restaurant Punto Pasta in Enschede wilde van een koud en klinisch, naar een warm en huiselijk interieur; een omgeving waarin klanten zich thuis voelen. Met een klein budget heeft dess Kirstins deze sfeer weten te creëren, grotendeels gebaseerd op de bestaande inrichting van Punto Pasta. Kortom, een groot resultaat met weinig middelen.

bekijk dit project

Read more

Reacties & Aanbevelingen

dess Kirstins weet waarvoor zij staat, maar natuurlijk is het altijd leuk om feedback van klanten, opdrachtgevers, samenwerkende partijen en/of leveranciers te ontvangen.
Wil je ook iets kwijt? Mail dit dan naar info@desskirstins.nl

bekijk hier diverse feedbacks

Read more

3D laat de potentiesvan een ruimte zien

Een 3D interieurontwerp laat de mogelijkheden van een interieur zien. Bij een verbouwing of bij nieuwbouw is het vaak lastig de nieuwe situatie te visualiseren. Met 3D tekeningen en een plattegrond wordt dit duidelijk.
Alles tezamen vormt dat ook een goede basis voor een aannemer of een interieurbouwer; zij kunnen op basis hiervan eenvoudig hun werktekeningen maken.
Tevens kan 3D ook ingezet worden bij de verkoop van vastgoed. Bij een (gedateerd) object kunnen alle mogelijkheden van een ruimte aangegeven worden, waardoor de totale presentatie van een makelaar optimaal wordt.

bekijk dit project

Read more

"Het Paviljoen" in Ugchelen

Een mooie uitdaging was het paviljoen in Ugchelen, een locatie met diverse functies. Naast horeca- en vergadergelegenheid biedt het pand ruimte voor trainingen en workshops. Tevens dient het als aula ten behoeve van uitvaarten. De vraag aan dess Kirstins was om een inrichting, stijl en sfeer te creëren die aansluit bij dit prachtige architectonische gebouw en haar verschillende functies.
Benieuwd naar het resultaat?

bekijk dit project

Read more