Interieurontwerp kantoorpand

Een mooi project voor Vera Welker Makelaars. De opdracht was een statisch jaren 30 kantoorpand een huiselijke sfeer geven, met een moderne knipoog. Hiervoor is dus een compleet interieurontwerp gemaakt en is er meegedacht met bouwkundige zaken en interieurmaatwerk. Daarnaast is alles afgestijld met de diverse meubels en accessoires.

bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp &Styling

De identiteit van dit bedrijf (Nubix) moest je terug kunnen zien in het interieur. Hiervoor is een concept ontworpen waar iedereen zich in kon vinden en welke is uitgerold in alle keuzes van kleuren, materialen, stijl en sfeer. Ook de laatste afstyling is uitgevoerd, zodat het totaalplaatje klopt.

bekijk dit project

interieurontwerp

Read more

3D Visualisatie

Een verbouwing, de aankoop van nieuwbouw, de verkoop van gedateerd vastgoed. Het kan best lastig zijn om de mogelijkheden van een pand te (laten) zien. 3D visualisaties zijn dan de perfecte uitkomst; deze showen namelijk alle opties en impressies van een interieur.

bekijk dit project

Read more

Interieurstyling

Voor de perfecte afstemming tussen kleuren en materialen moet er goed doordacht interieuradviesplan komen. Is dit er niet, dan zal er geen eenheid ontstaan en voelt een ruimte niet prettig, niet sfeervol en saai. Voor dit project moest er worden meegedacht met alle kleur– en materiaalkeuzes. Hiervoor is een compleet adviesplan opgesteld, waarmee de klant richting leveranciers kon gaan.

bekijk dit project

interieurontwerp kleuradvies

Read more

Interieuradvies & styling

De vraag was: ons huidige interieur updaten met zowel bestaande meubels en verlichting, als nieuwe aankopen. Hiervoor is een meubel-, verlichting– en stylingsplan gemaakt. Uiteraard werd alles daarna gecoördineerd, op de plek gezet en afgestijld.

Fotografie: Karin Stoltenborg van Compleet Karin

bekijk dit project

Read more

Blauwdruk & Interieurconcept

De vraag vanuit Monuta Uitvaartzorg was het creëren van een concept voor een geheel nieuw interieur, welke uitgerold kon worden in alle vestigingen. Hiervoor heeft Interieurstudio dess Kirstins een blauwdruk ontworpen. Het eerste pand welke hiermee uitgevoerd is, is prachtige oude koetshuis Nijenheim in Zeist.

Bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp

De vraag van restaurant Punto Pasta was: herinrichten met bestaand meubilair en een gering budget voor nieuw. Daarnaast moet het interieur niet te klinisch aanvoelen, maar gezellig en huiselijk. Een interieurontwerp met een nieuwe indeling en tevens een meubelplan en materiaal-/kleurplan, heeft ervoor gezorgd dat de juiste richting werd bepaald. Uiteindelijk is ook de afstyling meegenomen, met als eindresultaat is een fijne sfeer grotendeels gebaseerd op de bestaande inrichting. En niet onbelangrijk: het bewaken van het budget.

bekijk dit project

Read more

Reacties & Aanbevelingen

Interieurstudio dess Kirstins weet waarvoor zij staat, maar natuurlijk is het altijd fijn om feedback van klanten, opdrachtgevers, samenwerkende partijen en/of leveranciers te ontvangen. Wil je ook iets kwijt?

Mail dit dan naar info@desskirstins.nl

bekijk hier diverse feedbacks

Read more

3D Interieurontwerp

Een interieurontwerp uitgewerkt in 3D wordt regelmatig ingezet. Vaak kunnen mensen zich geen voorstelling maken van het gecreëerde ontwerp. Hoe ziet ons nieuwbouwhuis er van binnen uit straks? Hoe gaan die kleuren samen? Wij willen een maatwerk keuken, maar waar starten wij? Hoe ziet de woonkamer er uiteindelijk uit? We willen een serre, maar hoe groot moet/kan die worden? Gaat die hoekbank wel passen bij ons? Een 3D interieurontwerp is dan een mooi middel om te visualiseren en antwoord te geven op alle vragen.

bekijk dit project

Read more

Inrichtings- en Stylingsadvies

De vraag aan dess Kirstins was om een inrichting, stijl en sfeer te creëren die aansluit bij de architectuur van het gebouw en haar verschillende functies. Naast horeca- en vergadergelegenheid biedt het pand ruimte voor trainingen en workshops. Tevens dient het als aula ten behoeve van uitvaarten. Een mooie uitdaging was het paviljoen in Ugchelen, een locatie met diverse functies.

bekijk dit project

Read more