Reacties & Aanbevelingen

Interieurstudio dess Kirstins weet waarvoor zij staat, maar natuurlijk is het altijd fijn om feedback van klanten, opdrachtgevers, samenwerkende partijen en/of leveranciers te ontvangen. Wil je ook iets kwijt?

Mail dit dan naar info@desskirstins.nl

bekijk hier diverse feedbacks

interesse? neem contact op

“Ik kan dess Kirstins van harte aanbevelen! Bij de verbouwing van mijn nieuwe kantoorpand (Vera Welker Makelaar) is zij van grote waarde geweest. Ik herken haar kwaliteiten die in dit bericht worden beschreven. Bovendien verliep alles zeer soepel; goede communicatie, goede bereikbaarheid en maximale inzet. Kirstin, bedankt!”

“Interieuradvies particulier: “Kirstin gaf ons advies op basis van een plattegrond van ons toekomstige huis. Zelf hadden we bijvoorbeeld een hele andere kleur in gedachten, maar ook een compleet andere indeling met een aantal meubels die we mee wilden nemen. Ook konden we zelf niet beslissen welke stijl het nu uiteindelijk moest worden. Moeiteloos nam ze ons mee in haar deskundige advies over de kleur, indeling, stijl, soorten meubels en verdere afwerking. Zonder twijfel zou ik bij een volgende verbouwing eerst Kirstin vragen ons te adviseren!”

Feedback naar aanleiding van een pitch voor groot landelijk restylingsproject:
Professioneel, staat haar mannetje, weet waar zij het over heeft, open/betrouwbaar/loyaal, goed kunnen overbrengen/uitleggen/onderbouwen, daadkrachtig, meedenkend, doet wat ze zegt/kun je op bouwen.”
Door deze vaardigheden heeft deze organisatie gekozen voor dess Kirstins.

Bouwhof Zoetermeer (Histor kleuradviezen in winkel/op verfafdeling): “Kirstin is erg enthousiast, spontaan, goed verzorgd en kan goed met klanten overweg. Het was een geslaagde dag en klanten vertrokken met blije gezichten. We kunnen haar dan ook niet anders dan met een 10 beoordelen!”

Restaurant:
“Reden waarom wij dit project door dess Kirstins uit laten voeren: naast kundigheid en kwaliteit, denkt zij mee met ons bedrijf. Wat willen wij uitstralen en hoe vertalen wij dit naar onze inrichting. De adviezen van Kirstin waren erg bruikbaar en hebben wij allemaal opgevolgd.”

Marloes Hemmelder – Fotografie:
“Graag wil ik Kirstin aanbevelen als interieurstylist. Wij werken al sinds 2010 zeer prettig samen aan diverse projecten, met uitstekende en succesvolle eindresultaten.
De communicatie met haar is altijd erg goed en duidelijk en ze komt altijd de afspraken en de gemaakte tijdsplanning na. Zij heeft oog voor details, waardoor de juiste harmonie en een fijne sfeer in ruimtes ontstaat. Daarnaast is ze erg sterk in het bewaren van overzicht tijdens projecten, dus ook voor grote projecten bent u bij haar aan het juiste adres”.

Interieur- en Kleuradvies:
“Wij weten niet of er meer mensen zo enthousiast worden van jouw interieuradviezen en dat ze gelijk alles aan gaan pakken? Wij wel in ieder geval.
Het resultaat is prachtig geworden en het geeft de gewenste warmte en rust. Wij zijn echt heel blij met jouw (kleur)advies!
Een aantal zaken moet nog geverfd worden en wij willen nog de geadviseerde bank en fauteuil aanschaffen. Maar daarna is het helemaal af en helemaal naar wens. Dit was zonder jouw goede adviezen niet gelukt.”

Peter Grundlehner – CEO Zavor Coffee Experience:
“Naar aanleiding van de eerdere uitwerking van Zavor Coffee Experience in Enschede, willen wij weer de opdracht aan dess Kirstins geven voor de complete inrichting van onze Coffee Experience in Deventer en Scheveningen.
De reden van het geven van deze opdracht is de ervaring met Kirstin: haar tomeloze energie, inzet en kijk op ruimte, kleuren en sfeer.
De uiteindelijke uitwerking van het totale ontwerp heeft ons, maar vooral de klanten, aangenaam verrast.
Zavor Coffee Experience kijkt weer uit naar een goede, vruchtbare maar vooral prettige samenwerking met dess Kirstins.”

Kleuradvies koetshuis:
“wil jou bedanken voor het goede kleuradvies die wij van je gekregen hebben voor ons (monumentaal) koetshuis. Wij zijn blij dat wij jou zijn tegengekomen, anders hadden wij die kleur niet gedurfd. Maar je had hartstikke gelijk; het is super mooi geworden! De kleur die jij adviseerde was Early Dew van Flexa Creations en deze kleur past precies bij de rest van onze kamer, meubels en vloer.”

Interieur- en kleuradvies, beneden verdieping:
“Voor kleur en interieuradvies zijn wij geadviseerd door Kirstin Reinink van dess Kirstins. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de prettige samenwerking. Dus wij willen haar warm aanbevelen.”

Interieuradvies woning:
“Bedankt voor je fantastische ideeën en je spontane advies. Hier hebben wij wat aan en kunnen nu gemakkelijk verder met de uitvoering.”

Interieur- en kleuradvies woonkamer, keuken, kantoor:
“In een zoektocht naar meer warmte en ruimte in het interieur van ons huis hebben wij in januari 2015 Kirstin van dess Kirstins gevraagd met ons mee te denken. Tijdens haar bezoek aan ons huis heeft zij in een tijdsbestek van 1,5 uur precies boven tafel gekregen wat wij voelen bij ons huis en onze werkruimte en dat weten uit te drukken in een kleur- en inrichtingsadvies. 100% van dit ontwerp hebben wij opgevolgd en intussen wonen en werken wij in een warm en ruim ingericht huis, met dank aan het inzicht en het inlevingsvermogen van Kirstin!”

Hout van Hout Oldenzaal:
“Kirstin denkt altijd out of the box met de inrichting van het (nieuwe) huis van de klanten.
Leuke, verfrissende ideeën met respect voor de smaak en stijl van haar klanten. Door haar inlevingsvermogen, kritische & deskundige blik en goede ideeën & inzichten, krijgen haar klanten een sfeervolle inrichting, volledig naar hun wens. Met haar ontwerp en praktische tips maakt zij elke klant keer op keer enthousiast.
Een echte aanrader om Kirstin bij het gehele proces te betrekken; zij houdt het overzicht en coördineert van A tot Z. De gedegenheid en betrouwbaarheid maken het een groot plezier om met haar samen te mogen werken.”

Interieurontwerp voor nieuwbouwhuis:
“Hartelijk dank voor het fijne adviesgesprek dat wij met jou hebben gehad. Wij vinden het moodboard en het ontwerp erg mooi geworden, het is helemaal “wij”!”

Interieuradvies woonhuis:
“Blij met de aanschaf van het nieuwe vloerkleed en de kleuren en gordijnen voor de slaapkamer. Door het advies van Kirstin zijn ons al vele miskopen bespaard gebleven.”

Interieur- en kleuradvies woonkamer, keuken:
“Bedankt voor jouw bezoek. Het was erg leuk, fijn en gezellig. Maar het belangrijkste: het was zeer informatief, met zeer goede ideeën en praktische adviezen. Wij gaan zeker, jazeker, hier mee aan de gang.”

volgende project