werkwijze interieurstudio dess Kirstins

WERKWIJZE

 • Interieurvraag: samen (telefonisch/videobellen) onderzoeken wat de behoefte is
 • Op basis van die informatie opstellen van stappenplan en op te leveren eindproduct
 • Vervolgens wordt er een prijsopgave gemaakt
 • Na akkoord wordt het ontwerpproces gestart
 • Eventueel na oplevering: aftercare, personal shopping, coördinatie, etc.

PAKKETTEN:
Grofweg zijn er drie pakketten welke Interieurstudio dess Kirstins aanbiedt, maar uiteraard zijn hierbinnen diverse (combinatie) mogelijkheden, afgestemd op het persoonlijke vraagstuk.

 • Interieuradvies
  Advies voor het interieur, in de breedste zin van het woord. Soms voor een ruimte, soms voor meerdere. Welke vraag dan ook, welke ruimte dan ook, voor alles kan een advies worden gegeven.
  De uitwerking c.q. oplevering is in de vorm een interieuradviesplan. Hiermee kan men zelf aan de slag, maar uiteraard kan interieurstudio dess Kirstins ook support en coördinatie geven bij het vervolg en uitvoering.
 • Interieurontwerp en –concept
  De specialisaties van dess Kirstins zijn interieurontwerp en -concept. Van complete binnenhuisprojecten, openbare ruimtes, kantoorpanden, hospitality, tot de aankleding van ruimtes in de breedste zin van het woord.
  Alles afgestemd op jouw persoonlijke wensen en op de identiteit van jou als persoon of op de identiteit van je bedrijf. Bij die laatste ook kijkend naar jouw doelgroep. Welke soort klanten ontvang jij en waar voelen jouw klanten zich ‘thuis’?
  De ontwerpen worden gepresenteerd met moodboards, 2D-plattegronden, materiaal-/kleurcollages, meubelcollages, verlichtingsplan en/of 3D-visualisaties.
 • Styling- en kleurconsult
  Interieurstudio dess Kirstins wordt regelmatig ingeschakeld als kleurconsulent. Kleur heeft een ruimtebepalende werking in ruimtes en daarnaast een filosofisch en de psychologisch effect. Wanneer kleuren(combinaties) op een goede wijze zijn toegepast, krijg je de gewenste beleving en kunnen interieurs ontworpen worden waar je je prettig in voelt. Uiteraard altijd de functie van de ruimte als uitgangspunt.
  Daarnaast kan interieurstudio dess Kirstins ook helpen met de styling; stijlbepalen, meubelvoorstel, accessoires, etc. Kortom in de breedste zin van het woord: van accessoires tot volledige (af)styling. Uiteindelijk kan de klant zelf gaan shoppen, maar ook daarbij kan ondersteuning geleverd worden.
Contact?