Inspire with fire
Leestijd: ca. 1,5 minuut
Onze buitenbeleving wordt geheel aan onze binnen situatie aangepast en doorgetrokken. Er zijn steeds weer woningen met een overkapping.
Nu de dagen korter zijn, zoekt iedereen de warmte en gezelligheid binnen weer op en dat is logisch. Hoewel, in Scandinavië blijft het buitenleven belangrijk in elk jaargetijde, ongeacht het weer. Daar komt ook de trend van de prachtige buitenkeukens vandaan. Liefst hout gestookt, zodat we lekker buiten kunnen BBQ-en en kunnen genieten van de behaaglijke warmte. Daarnaast worden terrassen en veranda’s prachtig aangekleed, met gezellige verlichting, kaarsen en andere leuke accessoires en omringd met mooie vuurschalen.

Waarom doen we dit nog niet of nauwelijks bij ons bedrijf? Kleed de buitenzijde qua stijl en sfeer eens net zo aan als binnen op de werkvloer. Je werknemers zullen er vaker gebruik van maken en zullen productiever zijn wanneer ze vaker een frisse neus gaan halen. Dus dat betekent eigenlijk dat je de grenzen kunt verleggen en eindeloos door kan gaan. Beter is om je daarin te laten adviseren, want uiteindelijk gaat het niet alleen om het plaatje, maar ook om de praktische kant ervan. Maak het aangenaam, maar doe het dan wel goed.

Hoe leuk is het om je vrijdagmiddagborrel of je eindejaarsfeestjes lekker buiten te kunnen houden in combinatie met een winter BBQ. Mijn favoriete winter BBQ-recept is: een pakketje van zilverfolie met blokjes appel, overgoten met kaneel, suiker en een scheutje glühwein en stomen maar!
Misschien samen dit recept een keer uitproberen en brainstormen over het inrichten van jullie buitenverblijf? Ik kom graag een keer langs!