An emty wall is a missed opportunity
Leestijd: ca. 1 minuut, 15 seconden
Als we een conclusie uit de VT wonen&designbeurs van afgelopen week mogen trekken is dat er veel aandacht aan onze muren wordt gegeven. Daarnaast kunnen we blijven mixen en matchen met stijlen. Over smaak valt niet te twisten en elke stijl kan en mag gewoon. Denk aan urban, industrieel, modern, Scandinavisch, etc. Kies wat bij je past!

Hoewel ik zelf aan het werk was in de stand van Inside Blinds, Moduleo en Woninginrichting Aanhuis, heb ik natuurlijk wel de leukste en opvallendste (muur) trends voor je gespot. Denk bijvoorbeeld eens aan om je vloerkleed aan de muur te hangen, bonte tegels zijn super trendy of leg je houten- of PVC-vloer door op de muur. Ook leuk: (eet)borden aan de muur (wie kent dat niet van vroeger?), gepersonaliseerde textiel-/fotodoeken, een wirwar van persoonlijke bezittingen, stylepads of wanddecoratie van hout.
Uiteraard kennen wij het fotobehang al, maar dit wordt kwalitatief steeds mooier. En nog belangrijker; maak het uniek en persoonlijk.
Behang wordt tegenwoordig niet alleen maar in 3D look geprint, maar kan ook in voelbaar 3D. Niet dat we willen dat we onze muren gaan knuffelen, maar we moeten het wel in ons interieur omarmen. En het is de dimensie die iets extra’s heeft, zodat je bij elk lichtinval weer iets anders ziet. Duurzame producten spelen al een aantal jaren een steeds grotere rol en ook binnen het bedrijfsleven is dit een steeds belangrijker thema. Als trends heb ik dus veel duurzame wandbekledingen gespot, zoals bamboe, kokos of mosselschelpen. Laat zien dat je duurzaam bent en straal dit uit door bijvoorbeeld een statement te maken in de entree van je bedrijf.

Wil je ook in je bedrijf uitstralen waar je bedrijf voor staat, laat mij je adviseren hierin. Graag help ik bij de vertaling van de missie, visie en de identiteit van je bedrijf naar het interieur.
Dat is nog eens een kans (op een kale muur).