Make it a December to remember
Leestijd: ca. 1 minuut

“Vroeg de kerstversiering ophangen maakt je gelukkig” kopte het Metro Nieuws onlangs (lees het hele artikel hier). Dus laten we ervoor zorgen dat we onze ‘huiskamers’ zakelijk en privé in kerstsferen brengen. Als je dit op tijd doet, kun je er ook langer van genieten!

Eigenlijk is in kerstversiering niets goed of fout. Als het maar een gevoel van thuiskomen en gezelligheid met zich meebrengt. Vertrouw je gevoel hierin.
Voor een kerstboom zou je kunnen denken om dezelfde kleuren als je interieur terug te laten komen. Maar je zou ook helemaal out of the box kunnen gaan en er een ‘eyecatcher’ van kunnen maken! De traditionele rode en gouden kerstbal zijn weer helemaal hot en trendy, daar maak je echt een blikvanger van.

Kaarsen heb je in alle formaten en kleuren, dus ook deze geven een gevoel van sfeer in je interieur. De dagen zijn korter en donkerder, dus we zoeken het in licht, zoveel mogelijk licht om ons heen. Daar kun je dus ook nooit teveel van hebben (mits het wel kaarslicht of warm licht is natuurlijk).

Een keer wat anders dan een kerstboom? Ook dit mag. Denk eens aan een mooi kerststuk die je door je lokale bloemboetiek kan laten maken, passend bij je interieur of naar aanleiding van je wensen. Leuke (inspiratieadressen) zijn Menno Kroon in Amsterdam en Le Jardin in Wierden.

En als laatste de styling van je kerstdiner. Zorg voor een prachtig aangeklede tafel. Dit kan al door hele simpele dingen als wat hulst op tafel of wat confetti in goud en zilver. Zet een klein zelf uitgeprint menukaartje op ieder bord, omwikkel het wijnglas met een mooi lint en voilà…herinneringen zijn gemaakt.

Maak er iets speciaals van en volg hierin je hart.
Eigenlijk rest mij alleen nog om te zeggen: make it a December to remember!
Liefs, Kirstin